Hoofdgerechten
Rib eye
250 gram
Lamsbrochette
spies van lam
Bavette van de grill
Argentijns gekruid
Ierse tournedos
225 gram | Supplement saus +€2.50 pepersaus/champignonsaus/truffelsaus/stroganoff
IERSE TOURNEDOS ROSSINI
geserveerd in de boter gebakken eendenlever en truffel jus (225 gram)
VIVRE’S RIBBETJES
langzaam gegaard spareribs vlees | gefrituurde zuurkool | vlierbloesem parel | witte peren | piccalilly crème
Belgische stoverij
stoofpotje van rund | trappisten bier
VARKENSHAAS
gebakken champignons | supplement saus: +€2.50 champignonsaus/pepersaus/stroganoff
Surf & Turf
Tournedos 150 gr | gamba's (gepeld) | met gesmoorde ui & paprika | pikante chili | ketjap | knoflook
PASTA ITALIA
Italiaanse pasta met rucola | grana padano | ossenhaas
KIP MET CASHEW CRUMBLE
Variatie van groente | teriyaki | sesam | (ook vegetarisch mogelijk + €2.00)
ZALM
op een bedje van Italiaanse pasta
Zeetong
in de roomboter gebakken
Kabeljauw
Gamba Plancha
Gamba's (gepeld) in knoflookolie en rode peper