VIVRE
  • Menukaart
  • Over ons
  • Momentjes
  • Locatie & contact
Reserveren 0165 769 051
  • Menukaart
  • Over ons
  • Momentjes
  • Locatie & contact
Reserveren 0165 769 051
Home > Menukaart > Voorgerechten
  • Lunchen
  • Voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Desserts
  • Borrel

Voorgerechten

Pata Negra

80 gram

1900

Oesters

Naturel | gegratineerd (meerprijs €0.50) per stuk (indien voorradig)

300

Carpaccio

Dun van het rund | extra supplement: foie gras € 5.00

1250

Scampi’s in knoflook olie

Gepelde scampi's | knoflook | rode peper

1450

Hollandse garnalen

little gem | zuurtje van riesling | cocktailsaus met mierikswortel | zeste van limoen | zacht gekookt eitje | ingelegde radijs

1600

Vivre’s ribbetjes

Langzaam gegaard spareribs vlees | gefrituurde zuurkool | vlierbloesem parel | witte peren | piccalilly crème

1475

Drieluik vis

Gerookte zalm | paling | garnalen

1775

Kip pistache

Kip | ananas | salade | huisgemaakte saus | crumble van pistache

1175

Garnalen kroketten

2 stuks | Hollandse garnalen

1350

Coquilles

Champagnesaus | Hollandse garnalen | wakame

1750

Huisgemaakte tomatensoep

600

Authentieke Franse uiensoep

geserveerd met toast | gegratineerde kaas

800

Openingstijden

Maandag:11.30u22.00u
Dinsdag:11.30u22.00u
Woensdag:11.30u22.00u
Donderdag:GESLOTEN
Vrijdag:11.30u22.00u
Zaterdag:11.30u22.00u
Zondag:11.30u22.00u

VIVRE Restaurant | Ijssalon

Gegevens

Raadhuisstraat 27a
4715 CB Rucphen
Nederland

info@restaurantvivre.nl
0165 769 051

© VIVREAlgemene voorwaardenPrivacy verklaring digital: studio CEL
Deze website maakt gebruik van cookies

Bedankt voor je bezoek aan de website. Graag vragen wij jou of we Cookies mogen plaatsen. De essentiële en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen de site te verbeteren. Wil je een optimale website, accepteer dan alles. Onder instellingen heb je uitgebreidere controle over welke cookies welke wel of niet mogen worden ingeladen.

Instellingen Accepteren Alles accepteren