VIVRE
  • Menukaart
  • Over ons
  • Momentjes
  • Locatie & contact
Reserveren 0165 769 051
  • Menukaart
  • Over ons
  • Momentjes
  • Locatie & contact
Reserveren 0165 769 051
Home > Menukaart > Hoofdgerechten
  • Lunchen
  • Voorgerechten
  • Hoofdgerechten
  • Desserts
  • Borrel

Hoofdgerechten

Ierse tournedos

200 gram | Supplement saus +€2.50 pepersaus/champignonsaus/truffelsaus

2975

Ierse tournedos vivre

knoflook | peterselie | olijfolie (200 gram)

3225

Ierse tournedos rossini

geserveerd in de boter gebakken eendenlever en truffel jus (200 gram)

3575

Diamanthaas spies

mediterraans gekruid | paprika | ui

2375

Varkenshaas

met bospaddenstoelen saus

2250

Surf & Turf

Diamanthaas | gamba’s | pikante chili | ketjap | knoflook | taugé | zeekraal |

2650

Kip met cashew crumble

Variatie van groente | teriyaki | sesam | andalouse (ook vegetarisch mogelijk + €2.00)

2200

Zeetong

dagprijs

sliptong

2 stuks

2350

Zalm

parade van groenten

2375

Gamba’s a la plancha

gepeld

2450

supplement

aardappelkroketjes | frisse salade | gebakken aardappeltjes
frites worden standaard erbij geserveerd

350

Openingstijden

Maandag:11.30u22.00u
Dinsdag:11.30u22.00u
Woensdag:11.30u22.00u
Donderdag:GESLOTEN
Vrijdag:11.30u22.00u
Zaterdag:11.30u22.00u
Zondag:11.30u22.00u

VIVRE Restaurant | Ijssalon

Gegevens

Raadhuisstraat 27a
4715 CB Rucphen
Nederland

info@restaurantvivre.nl
0165 769 051

© VIVREAlgemene voorwaardenPrivacy verklaring digital: studio CEL
Deze website maakt gebruik van cookies

Bedankt voor je bezoek aan de website. Graag vragen wij jou of we Cookies mogen plaatsen. De essentiële en analytische cookies verzamelen geen persoonsgegevens en helpen de site te verbeteren. Wil je een optimale website, accepteer dan alles. Onder instellingen heb je uitgebreidere controle over welke cookies welke wel of niet mogen worden ingeladen.

Instellingen Accepteren Alles accepteren